Ahli family baru..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat tengah hari semua...
hari ni nak share dengan semua follower nieyl..
Nak memperkenalkan family baru nieyl...


Tadddddaaaaa......
comel tak?adik beradik...comel je tidur mcm tu kan...
usia baru 2 minggu...
geram sgt sebab sangat demokkk....
Jantina tak dapat dikenal pasti lagi...
Nama pun belum ada lagi...

Ini anak hasil Mieka + Nieki :)
so,tak mungkin dapat warna hitam atau kelabu kan..
redha jela dapat warna nie..hihi...

-LOVE niey-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Tak lama lagi dah boleh main kejar-kejar ni Nieyl
    Rumah kakak kitten oren macam tak serasi sampai anak dara kecik kakak nangis bila tiba-tiba hilang tak balik-balik. Puas pusing satu taman last dia tuduh mungkin ada org culik kitten dia.

    ReplyDelete
  2. alahai sayang sayang...
    gebu nyer !!! gerrrrammm...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...