REVIEW BLOG : Aimi Syahirah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

ha...pagi² masing² dah terliur kan tengok gambar buah² tu...
nasib baik gambar je kan...hihi...

Ok pagi ni nak review blog AIMI SYAHIRAH!
rasanya kebanyakkan follower nieyl dah follow kot blog aimi ni..
kalau belum,jom follow okey...


Kebanyakkan winner nieyl nie suka warna pink laaa...
Blog aimi nie pun super pink..actually aimi nie model..
boleh tgk gambar² photoshoot aimi...pastu boleh tgk portfolio aimi jugak..
Aimi jugak pengedar sah Elken..
so, dekat blog aimi ni pun banyak info pasal produk elken ni..
so,uolls boleh la usha okey.. :)

...................................................................

FB: MarvelousMisya
Modelling Compcard : Click here
Emel : aimi@aimisyahirah.com


-LOVE uolls-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. memang dah folo blog aimy lama dah dulu

    ReplyDelete
  2. singgah rabu
    hari ni anum bz sangat2
    x sempat BW

    ReplyDelete
  3. Tq dear atas review!=) entry balas.. http://www.aimisyahirah.com/2015/09/apa-kata-nieyla-nadia-tentang-blog-misya.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...