Buy 1 Free 1 siapa tak beli memang rugi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Promosi Shaklee Bulan Feb 2017 | Bulan februari adalah bulan cinta katanya kan, so marilah kita start mencantikan diri kita untuk yang tersayang dan yang penting sihat selalu. 

Bulan ini setiap pembelian Alfalfa dan Lecithin akan di beri sebotol percuma pada harga sebotol uolls, rugi nya lah kalau tak grab offer bulan ni.. Bukan kata berjimat malah berbalai-baloi jimat duit korang tau..

Manakala Ostematrix juga tidak kurang hebatnya promo dia tau, kalau korang ambil 2 ostematrix korang akan di beri harga yang paling murah,kalau bulan akan datang tak dapat dah harga tu...

Dan yang paling best VIVIX, beli 2 botol vivix akan dapat bag ekslusif Shaklee, harga paling murah dari nieyl dan pendafataran ahli secara percuma..






MANFAAT OSTEMATRIX SHAKLEE: . 
🌺Menguatkan Tulang - Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat. .
🌺Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas - Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis .
🌺Pengalkalian tubuh - Kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.


KELEBIHAN ALFALFA:-
💛Memperbaiki & mengurangkan keputihan......
💛Membuang angin dalam badan
💛Membantu mudah awas sekaligus elak sembelit
💛Membantu merapatkan semula faraj
💛Melancarkan pengeluaran darah nifas
💛Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim.
💛Memperbanyakkan susu ibu.
💛Menghangatkan hubungan suami isteri.....
💛Menegangkan payudara.
💛Memberi kelegaan masa haid . .


KEBAIKAN LECITHIN:-🌸membantu masalah penghadaman dan pencernaan
🌸mencuci usus
🌸mencuci buah pinggang dan rawat kencing kotor
🌸meneutralkan asid dalam badan
🌸melegakan sembelit
🌸bertindak sebagai pelarut untuk kolestrol
🌸membantu mencegah pelbagai penyakit
🌸membantu membakar lemak berlebihan dengan senaman yang bersesuaian
🌸membantu penyerapan zat2 yang baik
🌸membantu merawat masalah insomnia
🌸membantu menurunkan berat badan dengan pecahkan lemak

MANFAAT VIVIX SHAKLEE:-
💗Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan.
💗Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.
💗Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung.
💗Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis.
💗Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf.
💗Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir.
💗Membantu merawat penyakit parkinson.
💗Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
💗Meningkatkan kesihatan imum badan.
💗Menggalakan kesihatan keseluruhan.


Banyakkan kelebihan, manfaat dan kebaikan supplement shaklee, zaman sekarang ini jangan tunggu sakit baru nak cari penawarnya. Mari kita mencegah terlebih dahulu.. Sekurang-kurangnya risiko mungkin mampu dikurangkan jika pengambilan secara konsisten :)

Kalau korang berminat dengan mana-mana produk shaklee,Whatsapp nieyl okay.. 017-3583792
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

1 comment:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...