Rotiboy Bakeshoppe

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Rotiboy Bakeshoppe | tersanagt jarang nieyl sempat nak update entry di hari cuti ni, sebab kualiti time cuti 2 hari untuk family sahaja.. Petang nie sementara menunggu maghrib tangan ni mengada-ngada buka blogger, rupanya ada 1 entry yang dalam draf tak sempat nak abiskan hari jumaat petang sebab tengah update ada tetamu datang bilik..

Selalunya hari jumaat rehat lama, dan tersangatlah jarang nieyl keluar pergi shopping mall atau makan di luar. Memang akan habiskan masa di dalam bilik je, rehatkan minda kadang - kadang layan movie je..

Semalam pula PA jiran sebelah nieyl ajak pergi Alamanda, Oooo...nieyl memang takkan pergi lah sebab yang pertama nieyl dah bawa bekal dari rumah untuk lunch, yang ke-2 sebab minggu orang gaji ni Alamanda,IOI mall memang akan penuh lah dengan manusia, jadinya nieyl kirim rotiboy je 2 bungkus. Lama nieyl tak beli rotiboy nie sebab jarang nak pergi Alamanda, sekali makan 2 biji. hahahaha..


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. alamanda sebelah opis ai je ... ai dah lama tak pi meronda time rehat sejak anak berskolah ni ... tak sempat nk berkawan ngan manusia lain .... hahaha

    dulu2.. hari2 mkn roto boy ni sbb sedap ..pastu jemu ... gila hari2 kot

    ReplyDelete
  2. rotiboy ni memang sedap kan, nieyl.
    nyaman je rasanyer.
    tak kisah la pe nama kedai.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...