Perkara Penting setahun yang lalu

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Perkara Penting setahun yang lalu | Handphone nieyl biasalah selalu sangat minta format, so..memang selalunya gambar² yang penting nieyl akan simpan dalam pendrive ataupun di Instagram so, kalau korang belum follow IG nieyl sila² la follow ya... @nieylanadia 


Gambar ni nieyl tak sure berapa hari bulan snap masa ni majlis aqiqah Muhammad Adam El Zafrel anak buah dan cucu pertama dalam keluarga mertua nieyl. Hadirnya adam menjadi pengganti kesunyian keluarga mertua selepas pemergian Arwah ayah mertua nie...terima kasih ya Allah..


Gambar yang ke-2 ni first time nieyl jejakkan kaki nieyl ke Istana Budaya. Ha..so jakun sikit lah dan first time juga nieyl tengok teater tau. So,ini adalah pengalaman yang nieyl takkan lupa. Dan yang paling bestnya teater bawang putih bawang merah sangat best..

Awal tahun hari tu plan nak pergi tengok teater Dia Semanis Honey Muzikal tapi sebaik-baik perancangan itu, kalau dah tertulis bukan rezeki ku..maka tiadalah nieyl pergi tengok teater tu...tapi tak apa la..maybe next time...

*hari ini ada audit EKSA aduhai..sorok semua perhiasan..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...