Girl Day Out Katanya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Girl Day Out Katanya | cerita ni minggu last cuti sekolah hari tu, biasalah anak-anak buah kalau dah meningkat dewasa ni ada je plan masing², nasib baiklah makcik dia ni muda lagi. Kitaorang keluar dalam pukul11.30 macam tu, sebab memang plan nak terjah empire steamboat cyberjaya tu untuk lunch.

 dalam handphone penuh gambar dieorang nie 

 suka lah masing² dapat jalan-jalan cari makan

 jangan terpedaya ya..nampak kosong je kan..dah beberapa trip dah pun..hahaha

 rugi betul bawa orang yg tak kuat makan macam anak buah nieyl sorang nie...
dia boleh makan meegi ngan seafood 1 pinggan..lepas tu dah...huhuhu..


 Ini time first trip..ambil mana yang nak makan je..jangan tamak..
dah abis nanti boleh ambil lagi...dont worry okay..

yang ini anak buah nieyl suka makan entah berapa kali dia ambik pun tak tahu..

Sesekali keluar dengan budak-budak ni bagus juga sebab suka layan kerenah dieorang yang mengada² dan mengedik ni..kalau bersembang, gelak ketawa tak ingat dunia betul...tapi seronok sebab dieorang membesar ada sepupu yang umur tak jauh beza...lepas tu duduk dekat² je dengan rumah...😃 Tak macam nieyl dlu, dekat rumah sorang²  ada adik tapi lelaki kan..biasalah bukan ada dekat rumah pun yg boleh dibawa bersembang. Bagus macam tu,mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan...😃 

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. best nyer kuar jalan2 dgn anak2 buah yg sebaya.
    aida ni xde anak2 buah / sepupu yg sebaya berdekatan.
    yg ada pon nun jauh di negeri2 lain :)
    jarang la dpt bersama, bersama pun kalau balik umah nenek.

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap aje steamboat dengan sushi tue... Kadang2 seronok jugak kalu kluar dengan budak2 muda belia nie, kan.. hihi

    ReplyDelete
  3. UNTUNG LA ADE AUNTY NAK BELANJA ....

    ReplyDelete
  4. Kalau dah anak buah dgn mak saudara lebih kurang memanglah seronok mereka Nieyl
    Makan sama-sama macam kawan-kawan aje:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...