Saidina Popular Time Cuti Sekolah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Saidina Popular Time Cuti Sekolah | Salah satu permainan di rumah yang nieyl suka, permainan saidina, tak pun monopoly atau jutaria. Tak kisah lah apa pun nama nya janji permainan dia lebih kurang sama. So,anak-anak buah dekat rumah suka main sesama dieorang, cuma kalau ada masa je nieyl join main. 


Permainan Saidina dapat meningkatkan daya niaga, kemahiran mengira dan membuat keputusan. Ia merupakan sebuah permainan yang menarik terutamanya sekiranya dimainkan dalam masa yang panjang sehingga ada yang muflis dan terpaksa menggadaikan semua harta untuk membayar hutang kepada bank ataupun pemain lain.

Jadi,permainan ini memang sangat bagus dan sesuai di main seisi keluarga disamping itu juga mampu merapatkan hubungan kekeluargaan :)..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. saya ada game ni tapi nama dia monopoly

    ReplyDelete
  2. MCM JGK NI!! BEST MAIN NI, SIAP GADUH2 .. HAHAHHA

    ReplyDelete
  3. hihi.. bukan budak je suka, mak budak pon suka..

    jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    http://mymodestycloset.blogspot.my/

    jom exchange link nak?

    ReplyDelete
  4. Umah aida ada 1 menan ni.
    Anak2 ber3 main.
    At the end ari tu, duit nyer dlm henbeg aida, nieyl.
    Aduhai ☺☺☺

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...