03 June, 2016

New!Pelaksanaan Mengenai Waktu Peringkat(WP) Bekerja Khas Pada Bulan Ramadan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Waktu Peringkat(WP) Bekerja Khas Pada Bulan Ramadan | Semalam agak kecoh juga bila pekeliling ni keluar..So, yang dinanti dah diluluskan..Alhamdulillah...



So far,nieyl tak sure sama ada still nak balik pukul4.30 or pukul 4..sebab banyakkanlah 1 putrajaya keluar pada waktu yang sama..wow!disetiap penjuru jalan..Hmm..masih berfikir² lagi... Kalau nak baca pekeliling lebih detail boleh KLIK SINI


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    horeyyyyyyyyy balik awal

    ReplyDelete
  2. Kalau dah rata-rata nak balik awal sah-sah jalan memang jem Nieyl
    Jadi sebaiknya Nieyl balik macam baisa aje. Lagi pun Nieyl kan makan rumah mak kan..

    ReplyDelete
  3. Balik awal boleh memasak, pergi bazaar. Hiks :)

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaa boleh balik awal. Sempat berbuka di rumah. Siqah biasa memang berbuka dalam kereta atau di ofis. Huhu. Tapi tulah jalan sesak lah kan kalau keluar sekali semua..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)