Coklat Kit Kat Yang Kita Tak Tahu

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Coklat Kit Kat Yang Kita Tak Tahu | Siapa suka makan kit kat? Pergi la mana² kedai serbaneka mesti ada jual kit kat.  Biasanya kalau dekat Malaysia kita pernah makan yang original(biasa) dan yang terbaru pun green tea kan.. 

Korang nak tahu,sebenarnya dekat luar negera kitkat nie ada pelbagai perisa tau tapi yang pelik² lah kalau kita dengar pun..memang pelik laaa...

 Perisa Ayam

 Perisa tembikai

 Perisa Plum Soda

 Perisa keju

 Perisa Sayur Labu

 Perisa kentang

 Perisa Soy Souce

 Perisa French Salt

 Perisa Hot Japannese Chill


Perisa Wassabi
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. cmne rasanya perisa coklat dan ayam tuuu

    ReplyDelete
  2. WOW! memang mummy baru tau... kalau tak tau makan je..keh keh keh :p

    ReplyDelete
  3. Perisa wasabi, labu dengan kentang tu Sally pernah je jumpa..hihihi...tapi rasanya kita tak boleh makan sbb ada ingredient dia yg x halal utk kita..huhu

    ReplyDelete
  4. Perghhh! Tak pernah tahu pun. Hari tu yang keluar perisa green tea pun dah rasa pelik. Rupanya ada lagi pelik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...