05 April, 2016

Alhamdulillah..Putrajaya Hujan Petang Semalam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat petang..
Thanks kepada yg ambil berat tentang diet pagi tadi...
dont worry..saya tak diet mengejut...saya still makan nasi lunch..
sebab perut kita tak boleh terlalu terkejut,nanti sakit pula yang datang :)

Dalam kepala nie terlalu banyak sangat benda yang nak di share kan..
selama seminggu tak ada kat pejabat....
Tapi makan masa sedikit laaa..sebab kena edit sikit...letak watermark lagi...
Sejak musim panas nie...tiap² hari berdoa...
semoga bumi dibasahi oleh hujan...
Alhamdulillah...semalam petang time nak balik kerja...
hujan agak lebat jugak laahhh...Syukur sangat....

Sampaikan...terpaksa stop lebih kurang 10min...
tunggu hujan reda..berlari anak ke kereta...
macam biasalah basah kuyup masuk dalam kereta...

Ha..disangkakan panas sampai ke malam..
rupanya hujan di petang hari...hihi...Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Alhamdulillah..
    Di Shah Alam sekarang ni pun tengah lebat hujannya :)

    ReplyDelete
  2. BEST KAN SEJUK SEJUK TIDO SEMALAM ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah sejuk sikit kan...

    ReplyDelete
  4. sekarang ni pun seremban hujan lebat, nieyl.
    alhamdulillah.
    bumi yg gersang, da pun basah lencun.
    moga keadaan ni berkekalan la lama skit.
    sian rumput, pokok semua da kekeringan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)