01 March, 2016

[Personal Review] Matahari by SR

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kalau semalam dah share tentang gorgeous..
hari ini nak share satu lagi perfume baru yang nieyl try..

Apa Yang Best Dengan MINYAK WANGI 🌻 ini? 

Pastinya 'BOLEH' dipakai untuk Dibawa SOLAT 
Selamat,tidak perlu risau nak solat bila dah pakai wangi²..

"Baunya 'LEMBUT' "MENENANGKAN" 
Baunya sememangnya lembut,tidak keras..
bila orang yang bau pun..sakit hidung..hihi..

"Baunya DIJAMIN tahan LEBIH LAMA" 
ketahanan bau dia tu sehari suntuk tau...
tak payah nak pakai berkali²..

Tapi apa yang penting..
HARGA MAMPU MILIK :)


Tambahan info : kalau berminat dengan perfume ni..
boleh contact Faezah 019-7759298 service tiptop..




  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. byknye minyak wangi dieee...hehe

    ReplyDelete
  2. Matahari... boleh tahan satu hari ?

    Ni yan syiok niii

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)