House Mini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Siapa suka makan cupcake?nieyl tak suka sgt laaa...
tapi suka kalau cupcake tu di hias cantik²..warna warni...
Sempena hari ibu yang lepas.. Nieyl memang malas nak beli kek yang besar²..
pembetulan bukan kedekut okey!
Saja nak kelainan skit...so,apa yang nieyl beli..

Ok ini dia..selalu nampak kat shopping complex..
tak pernah pun terfikir nak beli atau merasa...
Tapi last week mungkin terlalu geram cantik sgt...
comel²..kecik²..
terus berhenti...beli 3 box...






1 biji = rm 12
Tapi kalau makan memang tak puas laaa..
sebab sgt kecik...sgt comey...
yang membuatkan org beli tuh sebab dia terlalu comel..
cantik berwarna-warni...

Gambar² di atas adalah hasil hobi nieyl bila boring kat rumah..
kalau boleh segala² nak buat photoshoot..hahaha

website : http://houseofmini.com/

seindahcerita: sekali makan,pasti nak lagi.. :P
 

11 comments:

  1. suka makan cupcake...

    sudi-sudilah lawat blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alahai sgt sgt sayang nk mkn ... hihi

    ReplyDelete
  3. ok jugakkan sesekali ubah bagi cup cake plak kan sis.. nampak comel je tu..cantik syg plak nk makan...hehe

    ReplyDelete
  4. kecik macam ni beli 10 bijik pun sekali ngap tak sedar dah habis hihihihi

    ReplyDelete
  5. cantik gambar tu...pakai camera apa...

    ReplyDelete
  6. mcm sayang pulak nak makan..hehehe

    ReplyDelete
  7. Sebiji RM12....perrghhh..
    Tapi sekali sekala..takpa...hihihi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Tak suka cupcake sangat lagi2 part cream tu. Saya pernah beli donut dri house of mini ni. Comel je donut tu. Nasib baik sedap. Hihi :)

    ReplyDelete
  9. sebiji RM12 gile betui ...mahalnya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...