Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida




Kalau nak bercerita pasal pengalaman berblogging dengan nuffnang nie..
ada sedih..ada happy jugak la.
Nieyl mula berjinak dalam blog nie sekitar 2009..
Lepas tuh terus terjah website nuffnang.
Belajar macam mana tampal iklan dalam blog..

beberapa tahun berblogging tak pernah lagung dapat CPUV dr nuffnang..
sedih la kan sebab tengok orang lain blogging sampai beratus-ratus..
beribu pun ada..hampir putus harap nak teruskan berblogging..

Kalau tak silap tahun 2014 nie lah baru melekat satu persatu CPUV kat blog nieyl..
jadi skrg lebih bersemangat untuk meneruskan berblogging..

Dengan adanya nuffnang nie..lebih bersemangat berblogging =)

Oklah itu saja yg nieyl boleh share pasal nuffnang dlm hidup ini..


4 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  2. Tq nieyl sudi join segmen nuffnang shida ni :) semoga lepas ni lg bjaya bsama nuffnang :) gudluck ya :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan..singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...