20 February, 2014

Shopping Online

Salam..
Selamat Tengah Hari..
Sebenarnya dah lama dah x shopping on9 nie..
sbb duit x berapa nak ada tok ke arah itu kan..hehe~
so,hari ini..en.husband spend kan rm100 tok shopping online..haha~
selebihnya tambah sendiri la yea..:P

Jom tgk nieyl beli ape tok hari ini..
Di poplook nieyl beli shawl, actually shawl warna nie tak penah ada lagi
 detail :
Aida Viscose Headscarf - Dark Green
harga : RM 29.00
Second nieyl beli long skirt..sbb senang nak g keje klu pakai blouse..
detail :
Monica Long Maxi Skirt - Black
RM 56.00
third ape lagi beli blouse la..hehe~beli simple2 aje...yg penting beli yg x penah ade lagi tau..hehe
blouse beli kat TOP GIRL..
detail:
Fancy Blouse With Pleats
Harga : RM 79.00

U all klu ngantok2 tuh..blh la cuci2 mata..:)

seindahcerita: almari da penuh..

3 comments:

  1. salam singgah ptg
    sory x leh nak komen banyak bz day

    ReplyDelete
  2. amboi soping sakan nampak nie heheheeh..senang skrang kan soping online jek...klik2 tau2 dah sampapi umah dah heheeheheh akak pun kaki soping online....ni tgh tgu telekung lycra warna purple akak sampai....klik2 tgu peti pos ...auwww!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)