Testing Deco

Testing Deco | Sehari sebelum majlis jamuan raya bahagian, selepas waktu lunch semua gerai berkumpul dan bekerja keras untuk menghias gerai masing-masing ha time ni dah tak ada nak sorok apa-apa lagi dah, time ni semua benda kita keluarkan. Ada yang tanya kenapa nieyl pilih warna purlpe + pink , ok sebenarnya berbalik kepada konsep kita yang moden raya yang biasanya kalau kita pergi ke rumah-rumah moden mereka suka mengenakan warna-warna langsir yang cerah dan ceria. Yang keduanya adalah bila kita shoot atau snap gambar, warna dalam camera sangat cantik dan terang. Ha..kalau tak percaya,nanti next entry nieyl share.


Maaf ya..gambar dekat atas ni agak kelabu sikit,so tak berapa nak nampak sangat warna gold dan silver yang nieyl nak tonjolkan tu..Cuba tengok gambar yang bawah ni lebih jelas.


Ok, konsep gerai adalah moden raya dan pemilihan nama kedai pula adalah ITALIA DI WILAYAH. Jadi, gerai cawangan nieyl akan menyediakan makanan italia. So,sangat berbeza dengan gerai-gerai lain yang lebih kepada makanan yang biasa kita perolehi di rumah terbuka dan jamuan raya. Time ni belum betul-betul deco lagi, masih lagi dalam proses testing barang-barang deco yang ada.


Mesti ada yang kata, eh..kenapa ada kain warna biru tu..ok², sebenarnya itu bukan warna kain yang nieyl nak guna ya, ini hanya testing sahaja.Next entry yang betul-betul deco punya. Banyakkan pasta-pasta yang pelbagai jenis dan warna. Ya..semuanya beli tapi tak adalah sampai membazir pun, sebab setiap botol tu nieyl letak kertas di bahagian tengah dia...hanya keliling sahaja di letakkan pasta. So,tak banyak pun guna pasta..tapi still nampak macam banyak kan...mainan psikologi penting..hihihihi...


Nampak macam real tak KLCC tu?berlatar belakangkan awan dan rumput-rumput. Ha..wallpaper tu nieyl ngan kak naz tampal malam rabu yang balik pukul9.30 malam tu. Memang sangat mencabar tau, time ni badan pun dah tak selesa,panas tak ada aircond pastu tinggal berdua pula tu..ish,memang time ni emosi kena kental..huhuhu..


Ok, seperti yang nieyl janjikan semalam..inilah dia mini cooper yang dah siap di cat. Macam mana?cantik tak?cantikkan..berterima kasih sangat dengan kak naz,sebab dia berjaya menjadikan fantasi nieyl kenyataan dalam waktu yang sangat singkat ini...suka sangat.. ♥

4 comments:

  1. walaupun baru nak test akak tengok dah cantik tu, mesti hasilnya nanti lagi cantik tak sabar akak nak tengok hasilnya

    ReplyDelete
  2. Walaupun baru testing, tapi dah nampak menarik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...