Pulut Kuning Ayam Rendang by Embun Lady

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Pulut Kuning Ayam Rendang by Embun Lady | Murah rezeki hari jumaat lepas dapat pulut kuning dan rendang ayam. Dah lama nieyl usha pulut kuning dengan ayam rendang ni dekat FB,dekat IG, cuma nak order tu je belum berkesempatan but last friday rezeki dapat rasa sendiri kesedapan dan keenakannya...waduh!serius memang sedap, pulut dia sangat lembut, rendang ayam dia semua cukup rasa.


Selain dari pulut kuning dan rendang ayam, Embun lady pun ada ambil tempahan untuk set nasi lemak rendang ayam. So, andai kata kalau korang nak buat jamuan atau nak bersedekah mungkin masa terhad untuk buat semua tu, korang boleh guna perkhidmatan Embun Lady...InsyaÁllah berpuas hati.

Instagram : Embun Lady
No tel :📞 0123514928  /  📞0173562759


Delivery day: Monday (Putrajaya/Bangi/UPM) 
Weekend delivery; please order 3 days earlier. 
(Delivery area within Lembah Klang; delivery charge applied)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. mcm sedap la pulak..dah lama tak buat pulut kuning

    ReplyDelete
  2. Sekarang nak makan boleh hello-hello aje kan Nieyl
    Online business sana-sini.

    ReplyDelete
  3. sedapnye pulut kuning tu.. dpat plak mkn ngan rendang.. dari sebelum besalin ari tu dah teringin..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...