Pixajoy Free Name Card

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Pixajoy Free Name Card | Rata-rata blogger dah maklum kot pasal pixajoy bagi free name card dengan beberapa design disediakan tapi kita boleh design sendiri ikut kreativiti masing². Untuk makluman semua Name Card Free 100pcs (1 box) kita hanya perlu bayar kos postage sahaja. Menarik kan?So, macam nieyl sebelum nie dah ada name card tapi saja nak dapatkan free tu kan..hihihi..
Klik banner 

Meh nak share Name Card yang nieyl buat for free tu..tapi biasa² je tau,kalau korang buat..buat lah secantik,sebab free kan.. :)


Close up sikit

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...