Good Morning Beautiful

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Good Morning Beautiful | Good morning apa nya dah tengah hari dah kak oiii.. Tak, hari ini nieyl nak share something yang kadang-kadang boleh memberikan kita satu semangat dan boleh membuatkan kita happy sepanjang hari. Sebab hanya kita sahaja yang boleh mengawal emosi kita sendiri, kita nak bad mood ke..kita nak marah ke..kita nak happy ke..walaupun aura keliling kita akan lebih mempengaruhi mood kita.


Salah satu cara nieyl untuk dapatkan mood di setiap pagi jam 10 pagi,akan bancuh quaker aot secawan dan dekat cawan tu ada tulis good morning beautiful...wah!siapa yang beautiful tu?ofcouse diri sendiri..siapa lagi nak puji diri kalau bukan diri kita sendiri kan..setiap pagi terbaca good morning beautiful.. :) Korang sendiri pun mesti ada cara korang sendiri nak happy kan dia korang kan..meh la share.. 
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. wah..bagus tu aura positif gitu memang bagus

    ReplyDelete
  2. okey esok nak try bancuh quaker oat jugak lah pagi2...hehehee

    ReplyDelete
  3. nak tulis kat cermin la.. sbb fav Unni bgun pagi je tgk cermin.. ur beautiful Unni.. [mood puji diri sndri]

    ReplyDelete
  4. hahah..nice way nak comfort dr sendiri kan?

    ReplyDelete
  5. Motivasi yang bagus untuk aura yang positif..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...