27 January, 2016

Bila nakkan sesuatu..follow..like..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Actually dah perasan benda nie 2 3 minggu yang lepas..
tapi macam malas nak amek port sgt...sebab hak masing² kan..
tapi yang tak bestnya x fair laaa...
u unfollow me..tapi i follow u..
macam tak kena kan...
lebih baik kita buat mcnie...
u unfollow me....i unfollow u..
ha..mcm tu baru fair kan... :)

bagitahu laaa...

"saya nak unfollow awak"

atau

'"i  dah bosan la follow blog u "

tapi kali ni kena fikir positif..
maybe dia dah delete blog dia kot... :)


-LOVE NIEYL♥-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. err..mcm mane nak perasan eh??akak biase lost tak feduli pun..

    ReplyDelete
  2. eh nape sm ngn sy eh? sy pn perasan mcm dh berkurang dlm 5 followers.. ad prob ke blog ni.. aihh xkan ad yg unfolo kot huhu

    ReplyDelete
  3. rasanya ramai dah yg kena masalah yg sama...sy pn sama jgk..dah hilang 7 org followers...dah la followers x ramai...huhu

    ReplyDelete
  4. betul laaa..saya pun perasan cam berkurang follower..mmg perasan lah sebab follower ciput lagi..so alert jela kan hehehhe

    ReplyDelete
  5. ehhh ada jugak yang main unfollow macam tu ya? hmmmm..pelik betul..

    ReplyDelete
  6. baru jer ilang followers tadi..huhu

    ReplyDelete
  7. byk ke hilang? sebab blogspot tgh remove yg mana x aktif dan yg follow guna akaun lain

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)