Besar beg nieyl!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Amboi...beg pergi pasar ke..
hihi..idak laaahhhh....ini lah beg yang nieyl bawak hari² pergi office...
mcm nak pergi berkelah pun ada kalau orang tengok...huhu...
 Beg nie besar tau...so,kalau nak pergi berkelah mmg sangat la sesuai...hihi..
Tadaaa...ini lah benda yang ada dalam beg tu..
semua makanan untuk makan pagi,minum pagi dan lunch...
wah!lengkap uolls..

nieyl dah start bawa bekal start 4 Januari 2016..
so,menu hari simple² je...

Makan pagi : Nasi lemak bungkus (mak nieyl bagi)
minum pagi : roti n nutella
Lunch : Nasi Putih,sup kentang,sambal sardin

Oklah happy working semuaaa :)


-LOVE NIEYL♥-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. lengkap menunya.. hehehe..
    kami memang selalu bawak bekal..

    ReplyDelete
  2. wahh sarapan pagi ade minum pagi pun ade...fuhhh..

    ReplyDelete
  3. wah best nya klu mak bekalkan hari²

    ReplyDelete
  4. Jimat cermat tu amalan mulia hihi

    ReplyDelete
  5. Jimat banyak bila kita bawak bekal dari rumah.. ;)
    Akak pun jarang beli makanan dekat office. Selain jimat dan juga akak diet.. ekekeke..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...