Skyrides Festivals Park,Putrajaya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ala..pagi ni tengok komen ramai yang tak tahu pasal..
Segmen blogger bertuah tu..Tak apa..
InsyaÁllah di lain waktu...
ada rezeki,nieyl buat lagi yea..

Okey la sebelum gambar² dalam hp nie terdelete..
meh share kat sini.. :)
Entrylepas nieyl ada story lepak kat area putrajaya kan... (PART I)
so, destinasi kedua nieyl pergi..

Skyrides Festivals Park,Putrajaya




nieyl jadi penonton saja...
Ramai juga orang time petang² bawa potluck..
duduk sambil tengok dieorang yg sahut cabaran skywarrior... :)

Banyak lagi aktiviti yang boleh di buat bersama keluarga kat sini...
nieyl pun tak abis terjah sebab time sampai tu dah lewat petang...
insyaÁllah akan repeat bersama family nanti :)

kalau datang ke putrajaya..
boleh la datang ke sini :)


-LOVE nieyl
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. wehhhh! macam best gilaaa....hahahahaha

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa.. tapi takut tinggi hahaha.. tapi macam nak pergi cuba.. tapiiii hahaaaa bnyak tapi =)

    ReplyDelete
  3. dah 2 kali pegi sini. tapi pg kat area budak2 tu lah

    ReplyDelete
  4. hari tu pernah pergi..bestla gak..hee :)

    ReplyDelete
  5. ok siyesss xtau wlupun dok putrajaya..mmg sentiasa ade la yeh festival ni?ingtkan bile ade program bsr2 je..patutla slalu tgk belon tu naik..

    ReplyDelete
  6. wow putrajaya havoc la skang.
    byk program...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...