sembang petang

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Ada yang jenguk blog nieyl ke 2 hari ini..
mana yang tahu...tahu la ke mana nieyl menghilang 2 hari ni...
Actually nieyl pergi kursus 2 hari..
Sangat best kursus yang nieyl pegi ni...
sebab semuanya perempuan...
banyak game dan banyak yg nieyl belajar..
nanti bila nieyl dah dapat gambar dr photographer..
nieyl share story okey...
tak syok nak cerita tak ada gambar..:)
Biasalah kalau nama nya kursus...
lelagi PA, kasut kena lah yang tertutup..
kalau ikutkan,semua pun kena pakai kasut bertutup..
bila dah sepanjang hari pakai kasut bertutup..heels pula..
naik je bas nak on the way balik ke putrajaya..
ha..tergantung kasut..dah x sanggup nak pakai..hahaha..

realitinya..nieyl kalau pegi kerja..
dari atas sampai kasut semuanya molek...
sampai ke opis,kasut letak tepi...pakai selipar je..haha..
selesaa... (tapi klu ikutkan tak boleh) jgn tiru nya...mana² yg junior.. :P
rules..is..rules... :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

1 comment:

  1. samalah ngan Akak Kembang...selipar gak yg selesa...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...