5 THINGS I HATE MOST

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



RULES:
Buat satu entry bertajuk 5 THINGS I HATE MOST berserta gambar di atas dan list lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.  


First of all, nak bagitahu dik Umie nie.. akk x kecam pun awak tag...
tapi geram sebab awak tag akk diwaktu diri ini kemalasan untuk menaip..
ha..ha..ha..anyway thanks tag yea.. skurang² nya ada gak benda yang boleh
share dengan awak² yg membaca..

  1. Binatang/serangga yang kecil : jangan nak gelak sgt yea..walaupun binatang yang kecil tu kita pijak je dia mati..tapi kalau kena gigit ada yang boleh bawa mati tau..jangan pandang sebelah mata dengan binatang yang kecil² nie..
  2. Orang yang suka ambil kesempatan : Ini selalu berada di carta paling tinggi dalam kamus hidup ku, tapi nak buat macam mana,orang macam inilah yang selalu berada di keliling ku..i hate!
  3. Post and delete : Post and delete ini biasanya di laman social la..facebook,instagram n lain-lain..yg nie kebanyakkan nya public figure. (konon x nak bagitahu perkara sebenar,tapi post gambar boleh mendatangkan pelbagai persepsi orang) bila komen,tup..tup..pastu delete...peliks!

  4. Minyak kereta 1 Bar : Mungkin pada sesetengah orang,ala..1 Bar  boleh pergi balik KL kot..tapi memang pantang dalam hidup ini,ada 1 Bar kalau drive...ha..hati mula la rasa x tenang..terus pergi isi minyak sekurang² nya 2 Bar  okey..en.husband selalu kena marah..hihihi.. :)
  5. Bila shawl tidak bekerjasama : Benda ni kalau terjadi,mood dia sampai petang tak akan elok..sebab itulah buka semua shawl nieyl boleh pakai,ada sesetengah je yang nieyl suka..paling malas pun nieyl akan pakai shawl yg 2 muka..senang cepat :)

Nak Tag Follower nieyl yang sporting..

Kak Zakie
Anum
Kak Izwa
Sally
Kak yati

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Replies
    1. hihi..tahu..kak wa akan menjelma bila kena tag :P

      Delete
  2. Heee.... dah kena tag pulak dah:)
    Siapa yg memulakan ni Nieyl?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..ntah la kak..nieyl pun x tau...
      nieyl pun kena tag tadi..huhuhu.. :)

      Delete
  3. all the best
    kalau sempat anum join ya
    bz sangat nie

    ReplyDelete
  4. Aduhai..
    Kena rajin pulak nak menaip ni Nieyl..
    Tengoklah bila akak free akak buat ye :)

    ReplyDelete
  5. nak merajuk la dengan kak nieyl macam ni.. kita la yang tag..huhu
    tak apa, sebab kita baik hati.. kita maapkan..hehe :p

    ReplyDelete
  6. Sama dengan kita.. No 4 & 5 tu.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...