Pecah rekod

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hari jumaat nie...seawal 6.20 pagi nieyl dah sampai kat depan pintu masjid putra...
kalau yang duduk area putrajaya tahu la kot kan..
Formula E l akan berlangsung esok..
so,jalan utama semua di tutup...
Sedih betul,parking jauh..
dugaan pagi nie kena berjalan sampai hujung tu...:(
Penat...letih...rasa nak mandi..nak tidur boleh??

-LOVE xoxo-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Boleh...boleh... mandi dululah Nieyl:)
    Sampai kan masih awal pagi lagi banyak masa kalau nak buat hihi...

    ReplyDelete
  2. Kalau putrajaya selalu banyak event kan, selalu la jalan tutup.

    Nieyl kira exercise la pepagi ni..

    ReplyDelete
  3. NIEYL KERJA KAT MANA MENARA pJh TU KE ....
    kem wilayah ke ....

    ReplyDelete
  4. Hi, cantik view pagi2.. tenang jeeee.. hehehe

    btw emy ada tag nieyl.. nnti singgah dan join :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  5. Last week aida kursus di sana 3 hari.
    nampak la betapa havoc nyer diorang prepare tempat lumba kereta tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...