Orang Biasa Vs Pencinta Kucing

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


-LOVE nieyl-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. akak tingin nak bela kucing..kucing yg bulu lebat2 gebu2..tp akak takut skit ngan kucing..camno tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. kami yg org biasa lain sikit dr list tu ...kami beli perihal anak-anak ... hehhe

    ReplyDelete
  3. nieyl...kucing mmg comel tapi akak takut kucing.....hahaahahahah....kat umah tu akak mia ngan mija geng laaaa..... dayyan ngan papanye kemain suke kucing....

    ReplyDelete
  4. hahahaha...Sally takde la sampai macam tu sekali...kadang tu mgkn.. :P

    ReplyDelete
  5. aida geli kucing :) hi hi...
    but abg ipar sulung, pencinta kucing.
    rasanya dia mcm semua di atas tu kot.
    sgt sayang kucing2 dia :)

    ReplyDelete
  6. saya pon ada banyak kucing kt rumah xD but hampir semua duduk dekat luar je, berak pon kat rumput, jdi tak la leceh sangat. cuma yang leceh nya ialah, time nak keluar tu, dia asyik ikut kaki je sampai tak sengaja terpijak dorang, lol.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...