weekend bersama anak² bulus



Selamat Petang...aura nak menjeleskan org dah mai dahh..
yeay..bos dah sign borang kelulusan cuti..
bukan sehari tapi 2 hari..haha..
Ngada² kan...mcm la nak pegi jenjalan jaoh pun..haha..
Saje abiskan masa di rumah..dah lama x amek cuti.....

So,meh nak share ckit aktiviti anak² bulus di hari weekend..
bila berdua..nampak mcm kembar..kdg² tertukar..hihihi..
padahal mak ngan anak tuh...
happy family..ayah..mak...anak..hihihi..
kalau nak tahu,susah sangat nak amek gambar bertiga ekor nie...
tak lame lagi berempat bler yang kecil tuh besar..
Peneman di rumah...:)

Tgh fikir nak masak apa untuk berbuka hari ini..


seindahcerita: yeay...nak cuti..

5 comments:

  1. kemain lebat bulu nye hah...abg akak suke laa kucing2 nieh....akak penakot hahaahahaah.....

    wah syok le nak cuti nieyl...leh rehat2 kat umah.... akak ni nanti laa hari buruh tu cuti bawak budak2 dok hotel kalo jadi....kalo tak bawak jalan2 jek laa......cuti 1 mei tu malas nak lik kg sebab tau dah sure ramai punye org lik kg....

    ReplyDelete
  2. YaAllah gebunyaaaaa anak bulus awak tu !! Rasa macam nak rompak je. Ekekeke. :D

    ReplyDelete
  3. eeee comelnyaaaa <3 :) semua gebu2 belaka :)

    ReplyDelete
  4. comelnya..ni klau anak saya tgk ni habislaaaa....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...