Menu Diet Pagi


Salam jumaat semua...cuti 2 hari sudah abis...
Sila celik mata besor²...hari ini hari keje yea...
Alhamdulillah..boleh bangun seperti biasa..(itupun harapkan alarm)
kalau alarm x bunyi..memang hanyut laaaa...
byk jasanya jam di dalam bilik yea..hihi..

Pagi ni bangun awal sikit..siapkan bekal untuk bawak ke opis...
Simple² je pagi nie..sbb hari jumaatkan..rehat awal...
jadi,xperlu nak berat² sgt makan pagi...kang nak makan lunch lagi kan...
 Bento pagi ini roti wholemeal bersama telur+keju+salad..
hotdog ngan nuggest bakar..tanpa minyak..hihi..
biskut oat plus...(yg nie klu² terasa lapar petang²)

Angan² je lebih nie..hihi..hopefully kali ini berjaya laaa...
sebab tahun nie klu boleh nak kurangkan guna kain yang byk untuk buat baju raya..haha..
apa yang penting kesihatan tetap kena jaga jugak kan...
xde la obses sgt nak turun berat sgt pun...
buat yang termampu..yg penting disiplin kan..hihihi..

seindahcerita: terima kasih semua..yg wish happy anniversary nieyl :)

6 comments:

  1. Mmg sgt2 diet...heheh...tak lapar ke ambik kuantiti sikit je..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam follow...
    nampak sihat je sarapan tu sis.. hehe.. suka tgk..mesti sedap :)

    ReplyDelete
  3. Semoga menu tu dpt bertahan dr perut keroncong...chaiyok2

    ReplyDelete
  4. Entahlah Nieyl. Kakak tak bolehlah nak buat style macam ni
    Rasa macam lapar aje kalau tak makan nasi tau..

    ReplyDelete
  5. akak pun skang nie nak cube bawak bekal gie opis..tp nak bgn masak tuh halaaaamakkk, selalu "kejap2"..sudahnye xwat..hehe..

    chaiyokkk nieyl..yakin boleh..;D

    ReplyDelete
  6. SINGGAH KLIK-KLIK IKLAN NUFFNANG...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...