Kalau nak berjimat boleh aja


Walaupun hari ini puasa..
gambar² makanan ni tidak mengugat iman ku...cehcehceh!poyo!
Dah besar² ni tak ada dah kata puasa yang nyok ye...
behave nieyl! :P

Sebelum nie perbelanjaan sehari di opis adalah rm15-20..
itu untuk breakfast dan lunch je tu..
seminggu dah rm100 lebih kurang laaa..
Tapi sejak² nak berdiet nie...memang sangat terasa la...
RM50 seminggu pun tak abis..wow!
lebihan duit yg ada tu leh ar buat shopping hahaha...
nieyl!behave pls!

Ok² saja je nak tepek gambar bekalan yang nieyl selalu bawak untuk breakfast..
Simple² je...




Bekalan untuk breakfast diet dah hampir abis..hihi..
ingat esok nak buat pancake..arap² bangun la pagi...hihi...

seindahcerita: terima kasih sudi dtg singgah blog nieyl!


7 comments:

  1. cik nor pn bawak bekal skrang..lbh2 blh isi petrol kete..:)

    ReplyDelete
  2. Skrg kena bjimat..sbb semua kedai caj gst..jenuh

    ReplyDelete
  3. rajinnya nieyl. dh lama x buat bekal utk diri sendiri mcm dulu2

    ReplyDelete
  4. 15-20???..phewwww...

    akak sejak puasa nie, 7ringgit je duit kuau sehari..itu pun sbb parking..kalau x sehari akak belanja 12ringgit termasuk parking..alhamdulillah harga makanan kat opis nie masih lg consider murah..

    ReplyDelete
  5. teringin gak nk buat sarapan tp nk bgn awal tu tak mampu lagi hehehe

    ReplyDelete
  6. Kan.. Boleh aje... Nak dgn tak nak je..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...