Burger King Alamanda


Tajuk bukan main lagi kan..tapi tak yah termakan dengan tajuk tu...
sebab bukan nak cter pasal burger pun...:P
Saja nak cakap lunch tadi pergi alamanda...
yela 1 jam terkejar pegi alamanda...
sbb asben call soh buat cheeses Tart untuk order catering esok pagi..
Ingat nak pegi la lepas keje..
Tapi macam tak sempat je balik dah nak kena kemas umah dlu..
pastu nak kena uli doh lagi kan..ini pun tak tahu lah malam kang..
Pukul berapa siapnya...

Sampai alamanda tadi pukul 1.10..
Terus g aeon big carik barang...sampai 1.30..
Lepas tu carik tempat makan...
berjalan je dah makan 1.40..
beratur beli makanan 1.45..
Start makan 1.50...
Gerak balik pukul2..
Macam ribut rasanya drive tadi..huhuhu

Padahal kan...hari jumaat berejam waktu rehat...
Tak nak pegi pun alamanda tuh...Duduk kat opis je..hahaha..

seindahcerita: harap² cheeses tart menjadi la yea...doakan..

5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...