Air tangan menantu


Ada yang masih berpuasa hari ini?Alhamdulillah..moga puasa diberkati..
nieyl arini tak puasa..sebab smlm petang di serang Migrain teruk..
sampai ke malam sakitnya..lagi 1 maybe sebab angin kot...

Setiap kali hujung minggu mesti terfikir² nak buat sarapan apa untuk MIL..
sbb jumaat malam sabtu turn nieyl tidur umah MIL..
pagi sabtu biasanya nieyl bukan lah orang pertama bangun yea...haha..
teruk benor menantu sorang nie..hihi..

Tapi xdelah bangun lewat sgt pun...
pukul8 pagi tu dah turun ke dapur dah..
untuk siapkan sarapan pagi..nieyl biasa masak apa yang ada je..
This week nieyl masak nasi goreng udang untuk hari sabtu..
dah ari ahad cekodok udang...:)


Biasa sebelum nieyl balik ke umah nieyl..
nieyl siapkan dulu makanan untuk tengah hari..
itupun klu mak mertua nieyl x ckp x yah masak ,baru la nieyl tak masak..huhu..
(happynyerrr)

Oklah nanti kite sambung lagi yea...

seindahcerita: makanan kucing pun ade gst upernyer...

6 comments:

  1. Cili api tu yg buat i teliuq... hehe

    ReplyDelete
  2. Macam inilah baru mak mertua sayang.
    Sediakan termampu boleh.

    ReplyDelete
  3. Salam sis.. akak pun tak berpuasa hari ini.. smlm kena migrain jg..huhu
    rajin lah tu siap masak utk MIL.. klu akak sllu nya sesekali balik kg, mak mertua yg excited tanya nk makan apa dia masakkan..hehe

    ReplyDelete
  4. untung mak mertua dpt menantu mcm nieyl..hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...