20 June, 2014

Eh Eh Mega Bazaar

Salam..
Bagi uolls yang weekend nie tak tahu nak g mane..
uolls boleh la singgah di Eh Eh Mega Bazaar..


Lebih ramai selebriti yang mempunyai business online akan join jugak..
Ayuh datang beramai-ramai..

seindahcerita: sharing is caring :P

5 comments:

  1. tak dapat la nk pegi, jauh sangat. Klo dekat mang xlpas peluang...;)

    ReplyDelete
  2. akak tgk lebih 200k pengunjung tu terus rase nak termuntah...dah terbayang ramainye...dah le cuaca panas skrang....walaupun dekat ngan umah akak amik pendekatan tuk dok umah je laa weekend ni hahaahahah

    ReplyDelete
  3. hri ni last kan.bru teringat smlm msa dok nyembang dgn cik abe. nak pergi mcm jauh aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)