Pantai Morib

Salam jumaat..
Cerita hampir basi dah nie..
last week punya cerita nie..

Ke Morib saje jalan2 bawak mak..
sbb dah lame rasa nyer tak lepak2 kat tepi pantai..
kebetulan last week pegi pun dah petang..
naik dah pasang..jadi,lepas tepi tembok..
sambil makan keropok leko..jagung bakar..air kelapa..

bersama kekasih hati

cian anak buah nieyl nie..nak mandi pantai kate nyer..last2 temenung tgk laut tu ha..hihi
my sister ngan mak..jgn tanya kenapa my kakak sgt kurus yea..hehe~
cucu-cucu bersama nenek..:) 
Dipakse senyum..haha~makcik die nak duduk atas tu mcm x kena je kan..:P

melayan makcik yg sgt suke selfie..haha
klu selfie..ade je yg sibuk kat belakang tuh.....

Dah nak balik mase tuh..
terasa lapar plak..
hmm..plan makan kat bagan lalang la..sedap ckit kan..
dr morib nak ke bagan lalang tuh xde la jauh mane pun..
dalam 1/2 jam jugak la..klu bawak 100 la..
klu bawak 70-80 tuh 45minit..hehe~

Gambar x sempat nak amek sbb mase tuh masing2 dah kelaparan..
haha~sampai je makan...terus makan dlm 45 minit semua licin..haha~
bler perut dah kenyang..

Time tok jenjalan plak..sbb mmg nieyl plan nak g down town..
sbb nak carik beberapa shawl..
dapat la rebat dlm 3 helai...smpai blh sesat dlm down town tuh..
haha~lawak betul...
carik pintu keluar x jumpe..hehe~

Oklah..itu je nak share..:)

seindahcerita: minggu nie tak pergi mane2..

5 comments:

  1. Aiiii is jelesss..nk gie pantai jugakk...

    ReplyDelete
  2. Wahhh dlm sehari bole p morb.. Bagan lalang... Downtown... Mmg hebat... Kot akak mmg da tertido2 kot he3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...