Rainbow Kasih Cookies katanya..:P

Salam..
Selamat pagi selasa semua...
Syukur Alhamdulillah...
Pagi tadi still ade air lagi wlaupun dah keluar paper smlm..
hari yang menyatakan air di negeri selangor akan di catu mulai ari ini..
so,masih mandi n wangi ok..hahaha...

Syukur Alhamdulillah..percubaan pertama menjual..
berjaya setakat first trial nie..
Bukan apa..benda nie rata-rata org dok jual kan..
jadi biasa la..persaingan tuh semakin rmai..

Percubaan pertama nie sebanyak 5 bekas dlu..
Alhamdulillah semalam abis di jual..
Maklumbalas dr pembeli pun sgt bagus sekali..

So,nieyl baru jer tempah design sticker..so,x siap lagi..
nant dah siap nieyl share yea..:)
seindahcerita: mlm tadi mimpi,dapat idea buat biskut :P

6 comments:

  1. Tahniah nieyl... mulakan secara kecilan dulu.. moga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. tahniah... semoga terus success ya...

    ReplyDelete
  3. risau jgk mmg berjaga² je lah tkt air takda... nieyl meniaga yer.. good luck yer.. promosi raya.. nanti senang org dah tau rasanya kan..

    ReplyDelete
  4. wahhh terbaik la nieyl...diam2 bergelar tokey biskut dah heheeheh...

    tahniah nieyl...moga bertambah murah rezeki okey.....

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...