Selamat Tahun Baru Semua :)

Salam..
Selamat Pagi..Ada yang cuti hari ini?
yela..arini ari pertama persekolahan anak2 kan..
mana yang anak nak masuk tadika..nak masuk darjah 1..
nak bayar yuran sekolah lagi kan..
Mak ayah kena amek cuti...

Tapi ada sesetengah company swasta..
mcm kakak nieyl nie..company die memang akan cuti..
Setiap tahun pada hari pertama persekolahan ..best kan..
Jimat 1 hari cuti..
Kalau gomen..hihi~kena amek cuti peruntukan tuh yea.. :)

Minggu nie en.husband memang tak keje..
Sbb tak ada catering..arini sgt rajin untuk hantar isteri g keje..hihi..
isteri nie pun amek kesempatan..haha~
ajak bekpes kat luar..hihi~
Sampai opis dlu..punch dlu..
lepas tuh baru g bekpes..

pepagi lagi dah melantak ais..aduhai...
bukan ape..xtahan godaan.. 3 layea tea :)
Nasi lemak + ayam rendang..
Nieyl bekpes kat Uncle K nie..
terlepak di sebelah old town cyberjaya..
Harga kat kedai nie lebih kurang Old town jugak la..
tapi klu x nak beli makanan kat cnie tapi nak dok makan kat ctu pun boleh aje..
Sbb sebelah kedai nie de org jual nasik lemak biasa..
nieyl sempat snap 2 keping gambar nak tunjukkan suasana kedai nie..
nieyl jenis tak kisah pun makan kat mane..
kedai tepi jalan pun boleh tapi kena tgk dlu sekeliling tempat tuh..
bersih ke idak..klu murah tetibe tikus dok lari bawah kaki nak wat ape kan..hihihi..
kedai nie pun wat catering Services..
Hari ini opis nieyl agak kesunyian..
mungkin ramai yang cuti tok uruskan persekolahan anak2..
Bos nieyl pun tak sihat arini MC..
jadi, ada lagi mood tahun baru nie..
igt nak kemas bilik nieyl nie..semangat tahun baru la katakan..hihihi..

seindahcerita: buat keje sambil pasang lagu lama2..aduhai...

8 comments:

  1. salam
    singgah pagi
    sory x sempat nak komen banyak bz day

    ReplyDelete
  2. hepi new year nieyl...moga tahun baru membawa 1001 keberkatan pada nieyl sekeluarga...amin...

    wah sedap menu tuuuu....terliur akak tgk teh layer2 tu...akak pun pagi2 bantai gak ais kalo tak tahan gudaan hihihihi......terguda tau akak tgk nasi lemak telor goyang tu....telor tu buat terguda tu heheheeheh

    ReplyDelete
  3. amboi... sedapnya air dan nasik lemak tu. hehe.
    Selamat Tahun Baru.
    jom join GA ni....

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  4. Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru nieyl.. hadoilah singah² terus jamu mata tgk makanana

    ReplyDelete
  6. Sekamat tahun baru nieyl..telan ailio nengok semua sedap2 nih

    ReplyDelete
  7. seingat saya sekali je sy try minum tea 3 layer tu. pastu dah tak boleh minum. hukhuk.

    nasi lemak my peberet jugak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...