Menguji ketahanan..

Kesakitan tangan kanan aku masih terasa..
Aduh..sakitnyer..
Ini sume gara-gara men bowling ari sabtu lepas..
Kan reunion kan,so..nak xnak kena gak men..
Sbb xpernah sekali pun main..

Bkn x nak men pun sbelum nie..
Sbb tangan aku yg patah tu blm pulih 100%..
So,ari sabtu tu kira nyer nak menguji ketahanan..
tangan kanan aku tu lah..
Uper2nyer..masih belum kuat lg la..
Aku men pun,gune bola 9 jer..
Tu pun tangan aku sakit..

Tak apela..sakit2 gak..
Tapi have fun sgt dlm jumpe kawan2 lame..
hehe..nant letak gambar..tp by entry la..
Sbb byk gler..hehe..jom layan gambar time makan..

Nie la menu aku

Nie member aku,nad..naik terbiak mate die nak abiskan mee tu..hehehe

I like!

Sementara tunggu yg len,mek gambor jer..
makanan dah smpai dlu,yg len x smpai lg makanannyer..so,kena tunggu..

Niza ngan sheel,cian niza..dari jauh akhirnyer sampai..thanks..

Keropok kegemaran aku..sodap..
Makanan mereka nie lambat..sbb tu masing2 nak mek gambar..
Next n3..aktiviti reunion yang lain plak..
Bye

2 comments:

  1. alahaii best je kan jumpa kwn2 lama...

    ReplyDelete
  2. hehehe..taw xpe...de lg gambar...nanti nieyla upload..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...