Teruk sangat kau ni

Teruk sangat kau ni | Last post 10.7.2017, hari ini dah 18.7.2017 rasanya ini yang paling lama tak update blog. Memang rasa teruk sangat sebab orang asyik datang blog entry yang sama je korang baca kan.. 


Dari last week lagi sibuk dengan persiapan awal wedding adik, meeting family, lepas tu this week pun sibuk nak uruskan persiapan jamuan raya bahagian, dengan nak cari idea deco,konsep gerai tahun ni, kemudian lunch hour keluar cari barang deco dan sebagainya. Selagi belum selesai semua ni, memang sibuk tangan dan kaki ni..


Minta maaf banyak-banyak, nieyl tak sempat nak singgah ke blog-blog wajib nieyl terjah seminggu dua ni..InsyaÁllah lepas semuanya settel, i will back to normal routine...♥

6 comments:

  1. kalau banyak urusan macam tu lah kan, moga dipermudahkan semua urusan nieyl dan keluarga

    ReplyDelete
  2. xpe nieyl.. selesaikan urusan dlu. nnti ada masa bru jenguk. :)

    ReplyDelete
  3. semoga semua dalam keadaan baik hendakNya. Aamin. :)

    ReplyDelete
  4. Jgn force diri...ada masa update. Akk pun berpantang..sehari 1 entri pun kdg2 missed

    ReplyDelete
  5. Utamakan urusan keluarga dulu, blog kira kemudian.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...