Gelagat Suami Isteri Di Hari Raya

Gelagat Suami Isteri Di Hari Raya | Seronok bila setiap kali raya melihat gelagat ibu ayah bersama anak-anak masing². Tapi tak apa, belum ada rezeki lagi...InsyaÁllah satu hari nanti.. Korang doakannya, tapi korang jangan risau, raya nieyl setiap tahun meriah walaupun berdua dengan en.husband.. Sebab dekat rumah, en.husband memang kuat menyakat nieyl..

Selepas bergambar bersama keluarga besar nieyl dalam rumah, saja je nak snap gambar tengah- tengah jalan raya sebab ada nampak sikit suasana kampung dan kehijauan tu kan. Tema baju raya seperti biasa, nieyl yang akan tetapkan dan baju nieyl dulu yang akan di siapkan awal. Sebab baju melayu senang nak cari warna, orang perempuan leceh sikit sebab setiap tahun design dan corak terbaru. Tahun ni kita ambil corak pucci..cantik tak warna royal blue ni??

Tahun ni korang tema warna apa?


5 comments:

  1. Yang penting happy.. Royal blue memang nice colour! Saya peach :D

    ReplyDelete
  2. syok nyer fotoshoot kat luar ... macam best jek

    ReplyDelete
  3. cantiknya bajuu.

    tahun ni kami se family takde gambar raya yang proper. kids asyik tak nak duduk diam je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...