Berehat Sebentar Bersama Cendol

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Agak lewat bersiaran dengan entry baru..
Tak sempat lagi nak BW blog kengkawan semua...
Kalau petang² macam nie...
Hari jumaat lagi, mesti semua orang nak balik rumah awalkan..
Hati² yea drive tu..semoga selamat sampai rumah...

So, hari ini nieyl balik lewat sikit..
Sebab ada majlis sikit..ha..yg itu nanti ada masa kita share story ok..
semalam pun keluar opis lewat jugak dalam pukul 6..
ada projek kena buat...

Biasalah kalau dah balik lewat...
jalan nak balik ke rumah tu jem dah macam jem kat KL..
ini belum lagi UiTM dengkil tu buka..
Di sebabkan semalam balik lewat..
pastu kena singgah klinik pick up my sister..
dah tu kena buat U turn untuk ke rumah..
Memang pitam laaa...

last² berhenti kejap..
Pekena cendol borhan dengkil kejap..
pastu dengan keropok lekor panas²..peh!sedap..
Lepas tu baru gerak balik rumah.
itu pun jem x surut pun..
tapi klu nak tunggu surut jam 8 pun x abis....

Last² sampai rumah 7.45 adoi...Pitam..
Sila terliur yea..sedapnyer...cendol durian..:P
Keropok lekor nie kita order baru dia masak..
so,makan panas² sedap...RM2..

Oklah..Malam nanti nak kena tlg en.suami siapkan barang² untuk katering esok..
Alhamdulillah...rezeki..
Ok bye uolls...
Jumpa ISNIN nanti..
-LOVE uolls-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...