Projek Raya Part 3

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Moh ler kita abiskan cerita pasal jamuan raya kat opis..
sebelum abis mood raya nie kan..
Sebelum berpindah ke putrajaya nie..
Duduk bangunan sewa yang besar..
Ada dewan besar..jd,sangat happening la kalau buat apa² acara pun..
even perhimpunan bulanan pun ada main game..

So,bila pindah putrajaya nie..
kena sedar diri la menumpang kan..
so,kita guna je la ruang mana yang ado... =)

Sebelum semua makanan nie abis...
baik kita pose sikit...ha..tgk rambutan tu..meriah ke idak merah diaa...hihi
 kalau sebelum nie kita duduk kat dewan..
kali ini kita buat area workstation nasib baik ada ruang sikit..
buat la konsep santai..ala²..kenai mamak gitu..hehe..
 Sambil makan di hiburkan dengan persembahan karaoke..
 Ada pertandingan menganyam ketupat, ikat sampin , pakaian paling cantik
dan pertandingan karaoke..

Okey nak bagitahu..
GERAI cawangan nieyl mempertahankan kejuaraan tahun lepas...
hihi..Alhamdulillah...

 Kaum² adam cawangan nieyl tapi ramai lagi...
baju coklat tu, ketua cawangan,bos yg nieyl jaga skrg =)
ini pula kaum hawa..sebenarnya ramai lagi..
malu² nak bergambar..hihihi..ce carik nieyl..haha..
tenggelam rasanya..nampak kepala je..hahaha..

okey la uolls...itu sahaja gambar untuk jamuan raya tahun 2015..
Jumpa lagi tahun hadapan..
itupun kalau masih bekerja di opis yg sama..huhu...

see uolls again..
next entry..

-LOVE uolls-
 

11 comments:

  1. saya tak ada celebrate cegini sebab tak kerja. hahaha

    ReplyDelete
  2. Memang tengok rambutan tu yg tak menahan Nieyl..
    Tahniah berjaya mempertahankan kejuaraan tu ye :)

    ReplyDelete
  3. MERIAHNYA...

    Alahaii terliurnya tengok rambutan

    ReplyDelete
  4. Meriahnya.. geram tgk rambutan tu. Tp x boleh makan byk.. nanti batuk..

    ReplyDelete
  5. Meriah sungguh nie..rambutan tuh mmg sgt kreatif tau..merahhhh betul..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nieyl, gerai terindah..
    Meriah makanan..

    ReplyDelete
  7. yes sgt cantik warna rambutan tu dan placing nyer :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...