Syawal bakal menjelma

Salam..
hai semua..Apa khabar?
Nie lah nak share ckit..
Syawal pun bakal menjelma kan..
ha..lagu raya masih belum berkumandang lagi..
Rasa2 next week la kot kan..
Tapi ada je dah pasang lagu2 raya nie..

Tapi kehangatan rasa belum tiba lagi..
nieyl masih rasa mood berpuasa..cehwaahh..
mau idak nyer..persiapan raya satu pun dah buat lagi..
termasuk la baju raya..Tak tahu la nape tahun nie..
Lambat buat semua benda..Suke beno last minit..haha~

Tapi next week dah start buat biskut2 raya..kuih2 raya..
Ok nieyl nak share je..bagi uolls yang suke deco rumah tuh..
nieyl leh suggest kan 2 majalan yg nieyl selalu beli..
Actually bukan nieyl beli..en.husband beli..
Sbb die mmg suka deco mendeco nie..
Kebanyakkan decoration umah nieyl..
memang nieyl amek dr majalah2 nie..
tapi x serupa ler dlm gambor..
amek tips2 je..pastu carik la yg lebih kurang n ikut kemampuan..:)

Oklah uolls..nieyl nak siapkan design sticker untuk
majlis khatam Quran minggu depan..

tata..titi...tutu...

seindahcerita: esok plan nak g ikea nak carik acuan pelecek kentang

7 comments:

  1. singgah jumaat
    hari ini anum mc badan x sehat

    ReplyDelete
  2. bestnye lahai nak decorate umah...kat umah tuh satu ape xdecorate lagi..pindah nak sethn dh..adehhhh..

    ReplyDelete
  3. Memang bergunakan majalah ini utk rujukan mendeco rumah atau nak buat rumah sendiri.....boleh tiru.

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan yang ke 16 dah...Selamat berpuasa dan saja ja blogwalking ni..Tengok blog kawan2.Datang dari Blog MiaLiana.Seronok sebab Mia rajin kumpul Link semua blogger supaya memudahkan kita blogwalking antara satu sama lain. Selamat berbuka puasa ya ;-) (lagi 3 jam jaa)

    ReplyDelete
  5. wahh.. dah nak start deco rumah? Bestnye.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...