Iftar ke-5

Salam..
Alhamdulillah..tamat sudah tadarus pagi nie...
setiap tahun tiba bulan ramadhan menjadi 1 amalan..
kat opis nieyl kita buat tadarus Al-quran..

Oklah smlm klu ikutkan plan nak masak daging masak lemak kan..
tgk la bler dah sampai kat umah..
Lain pulak menu nyer..hahaha~
en.husband nak makan ikan talapia masak cili api..


Hari ini x tau la..rasa macam nak masak nasi lemak je..
tapi ntah la...ke nasi goreng ke..
ari2 makan berlauk nie mcm mengah aje..haha~

mcm biasa la pukul 8.30 siap2 ke masjid untuk solat terawih..
Sementara belum start buat kuih raya nie..
klu boleh nak wat full terawih la..
sbb biasa lagi 2 minggu dah sibuk buat kuih...:)
lagi2 tahun nie nak buat mcm2 kuih.. (..verangan..)
tak tahu la jadi ke idak..tgk masa ngan $$$..huhu~

seindahcerita: buat kuih,biskut..order tetap gak order ngan org..haha

7 comments:

  1. vavavava...berbunyik perut...hehe

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow sini dari blog mialiana :))

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari blog kak mialiana...
    Selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga... Moga diberkati Allah selalu... (^_^)

    ReplyDelete
  4. Singgah folo sambil bawa resepi sempoiiii
    Jom terai

    http://flizzy86.blogspot.com/2014/07/resepi-roti-cheese-berdaging.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...