Bila Mertua Datang Rumah

Salam Semua..
Selamat Pagi...
Jangan x tahu..pagi ni nieyl tersampai awal..
pukul 7.15 dah sampai..
biasa nyer lagi 2 3 minit 7.30 baru smpai..hihi..
So,arini ada parking kat Basement..
Datin nieyl cuti hari nie..
Jadi boleh la guna parking tuh..
ha...bkn parking suka ati tau..datin suruh nieyl park tau..
kalau dia x de..wah!kelasss ko dikkk...

Oklah berbalik pada kes hari khamis..
tuh la kan..klu datang hari bekerja..
memang tak dan nak masak apa2 yg sedap pun..hihi..
hari khamis malam jumaat..
Mak ayah adik2 ipar datang umah..
bawak nenek en.husband saja nak berjalan kat umah nieyl..

nieyl balik kemas2 umah ckit..
cuci kain awal2..sempat buat spaghetti je pun..
sbb mak mertua nieyl suka :)..
yg lain tu semua nyer beli..
Ada Roti John, Sate , Mee Goreng, Yong Tau Foo..
hihi~kebetulan ade pasar malam ari khmis tuh..
klu xde..ish..xtau la nak masak ape..

Tu lah duduk berdua nie kadang2 makan nasi koboi aje..
tuh yg bler org mai umah tuh...pening gak kepala nak sediakan makanan apa..
seindahcerita: so,insya'Allah next trip pakcik2 belah en.husband nak dtg jugak :)

8 comments:

  1. meriah sikitkan bila ada teamu ni..

    ReplyDelete
  2. meriah sungguh menu2 nyer memacam ader tuh...satey tu sedapnyer...

    ReplyDelete
  3. wah cemerlang ko dik sampai awal...akak dah tukar wp2....dah 3 tahun dok wp1 ....senang nak amik budak2 abis sekolah kul 6 ptg...kang balik awal melangok akak kat gate sekolah hahaahahah...

    wahhh dlm tak tau nak masak ape tu, meriah hah atas meja..mcm2 ado....akak pun sabtu aritu pil ngan kakak ipar akak dtg akak goreng kan mee je n ade kek .....akak kalo cuti2 mmg mcmmalas nak masak sbb ari kerja dah kene masak kan.....

    ReplyDelete
  4. mmg penat n buntu nkmasak ape kalo org dtg time hri keje.. sbb biasanya masak sempoi je nkmakan anak beranak..hehe

    ReplyDelete
  5. Wah rajinnya menantu ni ye ;)


    Akak pun camtu Nieyl, byk beli dari buat senfiri...

    ReplyDelete
  6. kami ni kalau x bole pk sgt, call dominos jer he3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...