babysitter atau taska?

Salam..
Selamat tengah ari..
eh...jumaat dah yea arini...
kejap aje...fikiran skrg dah smpai kat umah dah...

Nak minta sedikit pendapat..
Mana lebih baik..
hantar di rumah pengasuh atau di Taska?
baby yang lebih kurang 4 bulan..

seindahcerita: masih mencari..

5 comments:

  1. kalau taska, tgk dulu keadaan, sijil pengesahan kementerian, cikgu2 dan persekitaran-bersih ke x.. kalu baby sitter tu adalah lbh baik org yg kita kenali...

    ReplyDelete
  2. Dua-dua okey Niely, yg penting kena cari yg baik utk mengasuh, kena tanya orang yg dah menghantar baby kepada pengasuh tersebut. Sekarang susah nak cari pengasuh ni...

    ReplyDelete
  3. nory pon tengah duk mencari baby sitter untuk lepas bersalin nanti...
    nory lebih prefer baby sitter dari taska...ciri2 plak nak yang dia jaga anak kite sorang je, so dia boleh fokus kat anak kite je, kalau taska ni, ramai sgt, risau jugakk...

    ReplyDelete
  4. pengasuh la.tp kne tgk jgk pengasuh tu suka bdk ke x.ad jugak jenis mengasuh sbb nak duit je..tgk dia jaga bape org..kebersihan umh mcm mane..upah bape..kalo lmbt ckit cas mcm mn..

    ReplyDelete
  5. akak plak due2 dah rase...taska penah pengasuh pun penah...due2 ade pro dan kontra tapi bergantung pada org yg menjaganye dan keadaan tempat.....ape pun bile dpt jumpe pengasuh atau taska tu tgk dulu persekitaran die...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...