Buka Puasa Di SR

Salam...
selamat pagi khamis semua..
wah!muke tgk ckit ade senyum x?
hihi~siapa esok last keje??
klu yg ade tuh confirm2 la senyum lebor kan..
hihi~nieyl selasa depan baru start cuti...

last week mmg byk buang duit laaa...
yela..dalam seminggu 3x kali keluar makan kat luar...
ish...ape nak jadi nie nieyl..nieyl..
kecian en.husband..gugur rambut die..haha..

oklah kali nie menjamu selera kat SR..
sbnrnyer x de pun plan nak makan kat sini...
disebabkan kat area giant tuh SR je memanggil2..
so,redha laaa..hihi~
"yg nie air sirap free ngan kurma"
"yg nie mmg feberet nieyl la klu mai SR nie"
"klu tau de air free,x order air daaa"
"yg nie lak feberet en.husband klu mai SR nie"

pegi giant pun sebab nak carik kasut..
ha..bukan kasut raya...kasut jalan ngan kasut p keje..
dapat la en.husband sepasang ,nieyl sepasang..

lepas buka jer p jusco lak..
dah dekat sgt tu sbb nak g BATA..
nak beli kasut raya kat sane...
selesa kat sane.. :)

Nak tgk?
hihi~esok nieyl up cter kasut tu yea...
selamat bekerja semua.. :)

seindacerita: raya..raya..

9 comments:

  1. Assalamualaikum
    Salam ramadhan ke 23
    singgah sini pagi ni :)

    ReplyDelete
  2. tom yam ker apa tu nieyl .. mengiurkan udang tu...

    ReplyDelete
  3. Sobssss rindu nk mkn kat luarrrr....

    ReplyDelete
  4. SR pun sedap juga nieyl...
    suka semua la...

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah lagi berbuka kat luar kecuali haritu berbuka kat pej. dgn semua boss2..
    selesa lagi berbuka kat rumah.. :)

    ReplyDelete
  6. Hai,
    Bestlah blog awk…penuh dengan warna warni kehidupan…ceria jer
    Jemputlah ke blog saya jugak ye..jom exchange link sama-sama..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. **selamat hari raye buat nieyl sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...