| dapat souvenir lagi |

Salam...
Selamat tengah hari..
kalau dapat souvenir siapa la yg x senyum sokmo kan..hehe
lelagi tempat yang x mungkin kite akan dapat pergi...
hihihi~ala..sure nyer nieyl x dapat pegi tempat tuh..

malam tadi nieyl kan ade tetamu mai umah...
wah~petang bersilat kat dapur memasak...
siap nyer maghrib...siap jugak...
tetamu nyer mai kol8 lebih gituh...

ala..masak simple aje..
Bihun sup ajo...
jadi ler kan..hihi..
actually kakak nieyl yg Fiji tuh dah de kat Malaysia da..
die balik cnie tok bersalin..
due die awal bulan 5 kang..
lepas abis pantang kan..balik semula ke Fiji tuh...
tahun depan baru balik cnie semula..Insya'Allah..

Nak tgk ape die beli tok nieyl??
:
:

"part nie mmg la nieyl suke gler"
"yg nie pun khas dr Fiji for nieyl ngan mr.husband"

Bukan itu aje...
smlm nieyl tetibe lak teringin nak makan big apple..
kakak nieyl sanggup p Alamanda beli..
wah!terharu nyer..die takut adik die kempunan...haha~
tapi itu la bler teringin tuh..dah nampak depan mate..xmo makan plak...
adeh..masuk ler peti sejuk tuh..
balik kang baru nak makan... :)

seindahcerita : hepi sbb dapat berita adik nieyl kat Lahad Datu tu nak balik dahh :)

7 comments:

  1. wah mmg happy giler lah skang ni yer nieyl

    ReplyDelete
  2. Wahhh koleksi special ni nieyl...fiji mari lagiiii....

    Oo balik tuk bersalin, nape x bersalin sane heheheheh dpt anak luar negare kiki...

    Lega kan nieyl bile kes kat lahad datu beransur selsai....

    ReplyDelete
  3. jarang org pergi fiji..kalau dpt fm tu mmg bestlah.

    ReplyDelete
  4. untungnya dapat koleksi FM dari oversea!!! syokkkk ooo...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...