|jatuh sakit di ari selasa|

Salam..
Selamat Pagi semua...
"bagai jatuh ditimpa tangga"
itu la die..malam tadi tapak kaki nieyl bengkak..
tersadung bucu lantai...
Ya Allah bapak sakit gler...
Menangis di buat nyer..
Memula tuh mmg sakit la nak berjalan...
tertengkot-tengkot jalan nyer...

Dah tuh bagi nie plak..
kena serangan period pain..lagi laaa...
rasa nak pengsan dah nie...
nieyl arini halfday...
need rest laaa...

seindahcerita:ku sangkakan..udah tiada..upernyer...ada lgi..haha..tapi jarang2..

8 comments:

  1. alahai...sakitnya tersadung kaki tue..period pain lg, get well soon dear

    ReplyDelete
  2. take care.. period pain cuba sapu2 losyen yg panas2 utk kurangkan macam losyen mustajab ke atau yg sewaktu dgnnnyer...

    ReplyDelete
  3. sabar ye sis. bak kata org2 yang arif...sakit itu penghapus dosa. tapi kena cari ubat jugak sis, jgn dibiar. takut nanti lain pulak jadinya.

    ReplyDelete
  4. reaht cukup ye,nieyl..byk2kn minum airsuam ..inshaaAllah :)

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh ... jangan lupa makan ubat ... take care

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh...

    Akak dah email tapi fail. Nanti dah ok boleh beri email sekali lagi...

    ReplyDelete
  7. lah kesiannya kat nieyl .. moga cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  8. akak dulu pun period pain teruk..sampai muntah2 nangis2 layan sakit perut tau....mcm nieyl laaa...lepas jek beranak, terus ilang dah sakit tuuu....legaa akak nieyl!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...