09 January, 2013

|Blog #Meletop Pilihan Nieyl|

Salam...
hye uolls semua...
tgh buat ape yea...ha..wat keje ker..
berblogging..hehe.. (..eleh..same aje la ngan kita nie..)
selingan kejap...setelah beberapa jam mengadap keje...
xsalah kot kan...
TERAPI orang kate..haha~

Tetibe jer nieyl dapat idea kan...
nak wat satu slot tambahan la..
bagi menghargai follower2 nieyl nie...
lain orang..mungkin lain cara penghargaan nya kan..
so..setiap minggu nieyl akan publish satu atau dua atau lebih blog yang menjadi pilihan nieyl..:)
selain itu nieyl akan kongsikan jugak blog2 yang nieyl selalu kunjungi..
X kira blog jenis ape pun k...:)

Hopefully..
Blog-blog yang nieyl publish..
dapat la kunjungan kengkawan yang lain...:)
untuk merapatkan lagi silaturrahim tuh...:)
wlaupun di alam maya...:)

Oklah...jap lg nieyl akan start wat Blog #Meletop tu yea..
Tungguuuu..mane la tahu blog anda menjadi pilihan nieyl :)

seindahcerita: Terima kasih semua..sokong n dtg blog nieyl :)

10 comments:

  1. Syabas, Nieyl nak buat review blog nie kawan2....

    ReplyDelete
  2. bagus nih nak review blog kwn2...keep it up

    ReplyDelete
  3. wah rajinnya. takpe kita baru kenal tak boleh nak review sgt kan hihi

    ReplyDelete
  4. Idea yg menarik ... rajin nya lah hai dak nieyl nih ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)