|wordless wednesday: Zaman Sekolahku|

salam...
selamat pagi semua...
pagi nie nieyl nak kemaskini external nieyl..
lepas tuh terbukak lak folder sekolah lame..
tetibe rasa sebak ckit...rasa rindu kat mereka nie...
ade yg masih berhubung...
tapi ade jugak yang dah terputus..
tok hilangkan rindu nie...
jom layan :)
"mase nie jamuan raya peringkat sekolah tahun 2007"
"sebahagian kawan nieyl yg amek exam stpm 2007"
"skrg nie ade yg masih study..n ade jgk yg dah kwen"
"kiteorg nie pantang klu cikgi lambat masuk atau x masuk clss"
"camera mmg sentiasa bawak ke mane sahaje"
"biler tgk balik gambar2 nie...Ya Allah...ingin kembali ke sekolah semula"
"bff bergosip..tapi buka terbuka..itu dah selalu gitu kan..:P "
"mase nie tgh melepak kat class sebelah..form 6 jugak.."
"x padan ngan tangan patah..hihi~ief g mane2 ketas nota x penah tinggal"
"mase nie nieyl masih lg patah tangan tuh...klu x silap nie kat UKM
ade program jawab paper pengajian Am Stpm :)"
"ntah mane la sam ngan danial tu kan...lame x dgr cter dieorg"
"ief skrg keje kat bank,shima da de anak 1,nad masih study lg,
niza keje kat jabatan agama islam dan nieyl masih di jpa :)"
"peace!"
"rindu gler kat korang tau..bler la kite nak jumpe nie"
"nie my bff lelaki nieyl sampai skrg..now die masih study kat UKM amek master"
"klu x silap nieyl..nie picture yg pertama kite amek..
mase tuh baru nak kenal-kenal"
"hebatnyer la kwngkawan nieyl nie...belajar smpai cmtuh yea..hahah"
kelakar betul..."

seindahcerita :betullah org kate zaman sekolah paling best :)

2 comments:

  1. wah sy dah lupe dah zaman sekolah..hehehe...lame dah tinggal

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...