|ole-ole dari cameron|

Salam...
selamat pagi semua..
arini smpai opis ngam-ngam aje tau..
haha~tapi x merah lg laaaa....
still hitam lg...

arini jalan dr umah nieyl..
byk lak lori..pastu kete...
so,perjalanan yg sepatut nyer 10minit...jadi 15minit...
itu pun mase nak naik ke cyberjaya tuh..
dah la highway..so,laju la kan..
blh lak ade satu van selang satu kete ngan nieyl benti mengejut...
Ya Allah..nasib baik la nyawa nieyl panjang~ terima kasih Ya Allah

Nieyl sempat brek...
mase tuh tgh seronok dgr celoteh johara pagi era..
mmg jantung tuh berdegup lain mcm rasa nyer....
ish!bahaya...
"ole-ole dr cameron"

strawberi tuh dah abis di telan dah...
tinggal jem ngan teh aje....
hihi~sbb nyer x leh tahan lame strawberi tuh kan...
musim hujan buah nyer alahai...comey2 belaka...
kecik-kecik mcm buah guli aje...hihihi~

seindahcerita: semalam berangan nak bukak butik.haha

11 comments:

  1. even seminit je pun xpe lagi janji punch card xmerah..hehhe..sedapnye strawberry..

    ReplyDelete
  2. @Mrs Lurvesebelum nie x penah pun terpikir nak minum teh nie...tapi ade skali nieyl minum kat umah member...sgt sedap...hehe

    ReplyDelete
  3. @Falsyaserius..mmg pun...klu leh x nak merah...tapi klu dah termerah tuh xleh nak kate ape laaaa....kena ngadap bos minx sign aje..hehe..:P

    ReplyDelete
  4. tersa strawbery pulak kat tekak ni (",)
    tapi kalau dah bawa turun dari cameron jadi masam kan

    ReplyDelete
  5. @MAZLIZA ABD RAZAK hihi~itu dah semestinyer...masam ckit laaaa...

    ReplyDelete
  6. suke mkn stawberi coklat kat CH..windu :P

    ReplyDelete
  7. Salam Kenal..

    Bestnya dapat ole-ole dari seseorang.
    Semoga ceria selalu..

    Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

    Blog Qashmere
    Take Care Sis

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...