12 June, 2018

Dapur Arang Corner Steamboat & Grills

Assalamualaikum semua..Korang masih bekerja atau ada yang dah start bercuti raya ni?Nieyl masih lagi bekerja seperti tahun -tahun lepas. Kepada yang bekerja, selamat bekerja dan yang mana dah bercuti nak pulang ke kampung jangan lupa berhati-hati di jalan raya. Biar lambat asalkan selamat. 

Tahun ni reunion berbuka puasa nieyl bersama kawan-kawan yang rapat dr sekolah rendah sehinggalah sekarang walaupun masing-masing dah beranak ,dah bersuami..Tapi Alhamdulillah masing-masing beri kerjasama yang baik. Kali ni kiteorang try berbuka puasa di Dapur Arang Corner Steamboat & grills


Meja kitaorang ni anhara yang termeriahlah dengan makanan. Ha..bukan tamak tau, kami ni semua kalau steamboat memang berhantu, tahun-tahun sebelum ni pun buka konsep steamboat & grills. hari yang nieyl pergi tu cuti umum so, memang fullhouse la..ini first time nieyl makan dekat sini . 







So far makanan dekat sini memang best, sedap semuanya fresh cuma makanan dia kurang pilihan,lambat refills..Rasanya kalau lebih banyak lagi pilihan..InsyaÁllah kedai ni boleh menjadi pilihan penggemar steamboat dan grills. Korang kalau tak tahu nak pergi makan dekat mana boleh try kedai Dapur Arang Corner Steamboat & Grills .



Jalan BBN 1/3k, Putra Point,
 71800 Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan
013-256 6558

3 comments:

  1. wah seronok kalau sungkai makan steamboat grills (^_^)

    ReplyDelete
  2. bestnya makan ramai-ramai, baru lah meriah sebab grill memang lama nak masak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)